Pedichiura perfectă de vară. Culori în tendințe pentru sezonul estival. FOTO

Inspire Lifestyle Manichiură

Odată cu venirea sezonului estival (și nu numai!), o pedichiură proaspătă de vară este esențială.

Vara aceasta, vom vedea mai multe culori strălucitoare și jucăușe la pedichiură, în locul nuanțelor clasice și neutre. Asta înseamnă mai puține pedichiuri franțuzești, mai multe verde neon. Mai puține nuanțe nude, mai multe vibrante. Este timpul să ascundem tonurile închise și pământii pentru a le alege pe cele care să iasă cu adevărat în evidență.

Iată care sunt culorile în tendințe pentru pedichiura perfectă de vară!

Peachy promise

Pentru că Peach Fuzz este oricum culoarea anului, aleasă de Institutul Pantone, cine spune că nu ar fi o alegere ideală și pentru pedichiură? Mai ales că este o culoare dulce, care ne amintește de culorile piersicilor și ale caiselor și care evocă un sentiment de prospețime și vitalitate.

Albastru ceresc

Pentru această culoare ne lăsăm inspirați de cerul senin de vară, un albastru optimist, care este o opțiune grozavă pentru pedichiura de vară, deoarece arată minunat pe orice ton de piele și este suficient de deschis pentru a se potrivi cu orice ținută.

Alb

O pedichiură albă, clasică, este alegerea perfectă pentru ocazie. Alege fie un alb imaculat, fie unul cu finisaj perlat. Dacă preferi o nuanță cremoasă, Milky White este pentru tine. De asemenea, poți „accesoriza” albul perfect, creând un model distinctiv pe unghia mare – animal print e o alegere bună.

Roz neon

Această culoare este un must-have al verii și totodată o modalitate vibrantă de a amplifica atmosfera lunilor de vară. Pedichiura ta roz nu va trece neobservată nici pe nisipul fin al plajelor, în vacanță, dar nici atunci când te scufunzi în apa de la piscină.

Galben

Fie că mergi la plajă, la o petrecere în aer liber sau pur și simplu vrei să te bucuri de zilele calde, o pedichiură galbenă te va face să te simți vibrantă și plină de energie.

Alege un galben pal dacă vrei o pedichiură subtilă, dar luminoasă.

Alege un galben strălucitor dacă vrei să ieși în evidență. Această nuanță vibrantă este perfectă pentru vacanțe exotice sau evenimente vibrante, precum sunt petrecerile în aer liber sau festivalurile.

Liliac

Culoarea liliacului este în ascensiune pentru vara 2024. Este nuanța perfectă de tranziție de la primăvară la începutul verii.

Roșu-portocaliu vibrant

Acest portocaliu-roșu vibrant e perfect pentru cei care doresc o pedichiură luminoasă și veselă, dar totuși ușoară și aerisită. Are culoarea atrăgătoare a unei flori de mac roșu.

Albastru cobalt

În timpul verii, albastrul cobalt este aproape o nuanță neutră. Oferă o notă vibrantă pedichiurii fără a merge în teritoriul neonului.

Roșu primar

O pedichiură curată, în nuanța roșu primar arată minunat la oricine și se potrivește cu orice ocazie de vară: Nuntă în aer liber? Bifat. Foc de tabără pe plajă? Bifat. O zi la piscină? Bifat. Cu roșul perfect, vei arăta mereu bine pusă la punct.

Sclipici de vară

Știi cum, în lumina potrivită, nisipul de pe plajă strălucește puțin? Aceste nuanțe neutre strălucitoare sunt exact așa, dar pentru degetele tale de la picioare. Dacă picioarele tale sunt bine îngrijite (pilite, tăiate, hidratate, etc.), va părea că nu ai niciun lac de unghii — doar degete bine întreținute cu o notă de sclipici frumos care strălucește ca și cum tocmai ai ieșit din apă.

Iată și alte modele vesele și ceva mai îndrăznețe pentru pedichiura de vară:

sursă foto: Pinterest

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN