Culorile sezonului toamnă/iarnă 2021-2022

Inspire Lifestyle

Vara, această Zeiță a Strălucirii care ne-a răsfățat simțurile și pielea cu al ei soare, care ne-a făcut să ne bucurăm de serile lungi, de plimbările nocturne și răcoritoare după zilele toride, de valurile mării și de vacanțele de neuitat, este pe cale să își ia rămas bun. Ne lasă, de acum, în brațele toamnei ruginii, care ne întâmpină cu minunata ei coloristică și cu ale sale roade bogate.

Unul dintre cele mai ”fotogenice” anotimpuri, toamna ne răsfață cu o feerie de culori și arome ce ne înconjoară la fiecare pas. Roșu, galben, arămiu, maro sunt doar câteva dintre culorile care ne bucură privirea. Și dacă tot vorbim despre culori, este momentul să aflăm care sunt nuanțele ce se poartă în toamna anului 2021. Specialiștii știu cel mai bine pentru că ei anunță cele mai în vogă culori ale noului sezon toamnă-iarnă. Potrivit Institutului Pantone, în lunile care urmează se vor purta 10 culori principale și alte patru nude-uri – culorile clasice ale întregului an.

Prima culoare ce se va purta în sezonul toamnă/iarnă 2021-2022 este Mykonos Blue – un albastru viu care ne duce cu gândul la Marea Egee.

Illuminating este o altă culoare a sezonului toamnă/iarnă 2021-2022 – un galben optimist, care oferă promisiunea unei zile însorite.

Leprechaun – un verde emblematic inspirat de spiriduși – creaturile mitologice ale folclorului irlandez.

Fuchsia Fedora – un roz cochet, îndrăzneț și atrăgător care amintește că sufletul trebuie menținut mereu viu, optimist, indiferent de perioadele sau momentele grele.

Pale Rosette este o altă culoare ce se poartă în sezonul de toamnă/iarnă 2021-2022. Un roz romantic, blând și care denotă căldură, care exprimă faptul că oamenii au nevoie de acea căldură, acel sprijin moral pentru a face față tuturor provocărilor. Pale Rosette este acea ”păturică” roz și delicată, ce oferă căldură, confort și siguranță. 

Adobe – un maro cald, o nuanță perfectă pentru toamnă, care se aseamănă coloristicii frunzelor ruginii ce cad din copaci și se aștern ca un covor prin parcuri și alei.

Fire Whirl – un roșu viguros, dinamic.

Rhodonite – un violet-albăstrui echilibrat, care exprimă potențial.

Spring Lakealbastru cald, liniștitor, relaxant pentru minte și trup.

Root Beer – un ton maro ce completează tabloul de culori ale toamnei și roadelor acesteia.

Cele patru nude-uri care se poartă în acest an sunt Coconut Cream, Ultimate Gray, Soybean și Olive Branch.

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN