Cum alegi un set de pensule pentru machiaj?

Inspire Tips & Tricks Make-Up

Un set de pensule pentru machiaj este indispensabil oricărui make-up artist, dar și femeilor care își realizează singure machiajul, acasă. Pensulele sunt accesoriile care ajută la obținerea unui machiaj reușit, ele sunt ”uneltele” care se folosesc pentru a aplica în mod corespunzător produsele de make-up pe ten, ochi, buze, sprâncene.

Un set de pensule profesional conține toate pensulele necesare pentru machiajul complet al feței. Dacă te machiezi într-un mod minimalist, atunci ai nevoie doar de un set de pensule basic – ce include pensulele esențiale pentru un machiaj reușit. Un machiaj mai amplu, mai intens sau unul realizat de un make-up artist include chiar si 10, 15 sau peste 20 de pensule de machiaj.

Ce conține un set de pensule Basic

Pentru a-ți realiza machiajul de zi cu zi, este de ajuns să ai un set de pensule ce include produsele esențiale pentru aplicarea fardurilor pe ten.

The Basic Kit este un set de 5 pensule din păr sintetic, care te vor ajuta să aplici pe întregul ten, ochi și obraji, produsele de machiaj dorite. Setul include o pensulă pentru pudră, una pentru fond de ten, o alta pentru aplicarea anticearcănului, una pentru blending și una pentru aplicarea fardului de ochi.

În industria cosmeticii, există atât pensule din păr artificial, cât și pensule din păr natural. Cele din păr artificial sunt recomandate pentru alicarea produselor cu textură cremoasă, iar cele din păr natural sunt destinate aplicării fardurilor uscate, de tip pulbere.

Cupio comercializează atât seturi de pensule cu păr natural, cât și artificial. Eye essential brush set este un set pensule machiaj care conține un mix de pensule din păr natural și artificial. Cu ajutorul pensulelor 304 și 311, care sunt realizate din păr de capră, pot fi aplicate fardurile de ochi pulbere, în timp ce cu pensula 323 din păr sintetic, se poate aplica eyeliner-ul gel. Setul mai conține două pensule de blending din păr de capră pentru distribuirea uniform a fardului pe toată pleoapa.

Setul de pensule profesional, destinat make-up artiștilor

Recomandat înseosebi pentru make-up artiști, setul de 18 pensule profesionale Cupio Make-up PRO include toate pensulele de care specialiștii de la salon au nevoie pentru a realiza machiaje impecabile. Calitatea superioară a pensulelor din acest set asigură rezultate profesionale. Cu ajutorul pensulelor realizate din păr natural de capră, ponei, vulpe și veveriță, dar și a celor sintetice, produsele de machiaj tip cremă sau pulbere pot fi aplicate în mod corespunzător pe ten.

Toate pensulele sunt prevăzute cu mâner din lemn și sunt foarte ușor de manipulat.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN