100 de modele de unghii pentru toamnă

Manichiură

Culoare, culoare, culoare! Industria frumuseții este plină de culoare, indiferent de anotimp sau trendurile pe care le dictează moda, an de an.

Pentru că se încheie un nou sezon în care noi, femeile, am fost strălucitoare și am ținut pasul cu ultimele tendințe în materie de beauty, este timpul să ne mobilizăm pentru a fi la curent cu tot ceea ce apare nou, în următorul sezon. Nu de alta, dar toamna bate la ușă, iar noi trebuie să fim gata pentru a o primi cum se cuvine. Manichiura, machiajul și garderoba trebuie să fie diferite, de la un sezon la altul.

Dacă în sezonul călduros culorile vedetă au fost cele puternice, vii, pline de energie pozitivă, nuanțele toamnei ne redau liniște, căldură, calm și relaxare.

În ceea ce privește manichiura, modelele de unghii pentru toamnă sunt variate. Culorile calde, dar și cele reci, modelele simpliste sau ceva mai ieșite din anonimat, precum și tatuajele cu flori sau frunze sunt cele mai întâlnite modele de manichiuri pentru noul sezon.

Paleta de culori specifică toamnei include nuanțe de galben, portocaliu, negru, gri, dar și cărămiziu, albastru sau verde. Roșul intens și nuanțele de nude se mențin în tendințe.

Tendințele de manichiură pentru toamnă

Dacă vrei să fii în pas cu tendințele în materie de unghii din sezonul de toamnă, urmărește modelele de mai jos. Vei descoperi ce culori și design-uri se poartă în toamna anului 2022.

Manichiuri în culorile maro, galben, portocaliu

Manichiuri în culoarea verde

Manichiuri în culorile: roșu, cărămiziu

Manichiuri multicolore

Manichiuri în nuanțe nude

Manichiuri în culorile mov, burgundy, albastru

Manichiuri în culoarea neagră

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN