Vei adora Noile Geluri fără fixare Cupio

Noutăți Manichiură

Cupio înseamnă produse de calitate, profesionale, îmbunătaţite permanent sau create după standarde revoluţionare şi reţete inovative.

Acum te poţi bucura de gelurile fără fixare Cupio, create după o reţetă originală şi revoluţionară în domeniul manichiurii.

Iată câteva dintre beneficiile noilor geluri:

  • sunt geluri care nu necesită fixare cu cleaner, nelăsând stratul lipicios după polimerizare în lampă
  • sunt foarte pigmentate, astfel încât nu necesită neapărat aplicarea în două sau mai multe straturi
  • polimerizează rapid, maxim 2 minute în lampa UV clasică, şi ramân lucioase, nemaifiind nevoie de aplicarea gelurilor de luciu ( Cupio gloss& go);
  • se aplică perfect ca şi ultim strat de culoare peste construcţia din gel/acryl;
  • datorită pigmentaţiei excelente dar şi a vâscozităţii medii, pot fi folosite în diverse tehnici de decor, cu geluri, barocdupă cum urmează: pictura cu geluri color, înainte sau după aplicarea gelului de luciu; în cazul picturii peste gelul de luciu, aceasta va avea un aspect reliefat, 3D.
  • se pretează perfect pentru tehnica de decor baroc, mai ales cel auriu şi argintiu, dând posibilitatea creării unor modele perfecte 3D, prin suprapunerea mai multor straturi de gel cu polimerizări individuale;
  • sunt ideale pentru tehnica nisipului catifelat (sau sugar effect). În acest caz se execută pe suprafaţa finisată a unghiei, cu gel, modelul dorit, din gelul color (de preferat cu gel alb), se presară sclipiciul fin (sau nisip praf catifea  etc.) şi se polimerizează în lampă. Peste aceste modele de tip „nisip catifelat”, nu se aplică gel de luciu! Materialul inserat astfel pe suprafaţa gelului rămâne bine fixat şi nu se desprinde.

Încearcă şi tu noile geluri fără fixare Cupio. Le regăseşti în patru nuanţe: auriu, argintiu, alb şi negru.

Inspiraţie! 😉

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN