Un machiaj de seara perfect cu ajutorul aerografului

Make-up

Tocmai ai fost invitata la o petrecere si trebuie sa arati impecabil cat mai repede ? Airbrush makeup te va ajuta cu siguranta, sa nu treci neobservata !

Pentru un ten impecabil va trebui sa folosesti doua nuante de fond de ten. Poti alege nuanta olive beige in amestec cu vanilla, pe care le vei aplica lejer, lucru care permite ca fondul de ten sa se adapateze perfect culorii tenului tau. Aceleasi nuante le vom folosi pentru a crea o baza pentru fardul de pleoape si apoi continuam prin aplicarea blushului.

Poti alege dintr-o paleta larga de nuante daca vrei sa arati imbujorata sau sa dai o tenta de bronz tenului tau.

Pentru sprancene perfecte vom folosi un sablon dedicat pentru a le umple si defini. Pentru machiajul ochilor foloseste culori puternice si vei obtine o privire patrunzatoare, potrivita pentru petreceri. Daca vrei sa iti accentuezi ochii, poti opta pentru un machiaj smokey eyes.

Vom folosi nuanta light smoke pentru a defini partea exterioara a pleoapei, iar pe partea interioara poti aplica o nuanta mai deschisa de roz, mov, sau chiar verde. Pentru o privire de sirena poti folosi tonuri de albastru sau turcoaz.
Machiajul „ochi de pisica” poate fi adaptat in functie de preferinte, dar si de culoarea ochilor. Pentru un efect intens smokey eyes conturam usor linia genelor cu o nuanta de negru inchis. Machiajul cu aerograful se usuca la contactul cu pielea, astfel incat vei obtine un machiaj impecabil si rezistent la transfer. Pentru a defini conturul buzelor vom folosi un sablon si vom aplica nuanta preferata.

Cu ajutorul aerografului vei obtine un look elegant fara a da senzatia de machiaj prea incarcat.

 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN