Tendințe make-up primăvară-vară 2017

Make-up

Anul 2017 atinge, cu siguranță,  cota maximă a creativității în ceea ce privește domeniul make-up-ului. Buze în culori stridente, ochi metamorfozați în adevărate opere de artă, ten strălucitor, fără imperfecțiuni…  Ne-am plictisit de frumusețea clasică, de norme, standarde și ne-am hotărât să dăm frâu liber imaginației, jucându-ne cu forme excentrice, culori puternice și texturi inovative.

Pe ce pun accent make-up artiștii?


Un ten strălucitor

S-a votat! În acest an, în prim-plan se află tenul perfect, fără imperfecțiuni. Uită de tot ce ai învățat despre contour-ing, noua tendință este „strobing-ul” care definește, de fapt, iluminarea feței. Pudra iluminatoare are rolul de a da tenului un aspect natural, cu o strălucire subtilă.

Machiajul grafic al ochilor

Bye- bye atingeri discrete de fard, în sezonul primăvară-vară privirea se afirmă!

Atunci când vine vorba de machiajul ochilor, ne dorim linii grafice, proeminente și ascuțite. Linia de eye liner trebuie să fie cât mai vizibilă, scopul fiind de a evidenția privirea. Din punct de vedere al cromaticii, anul acesta avem de-a face cu un melange de culori puternice precum albastru electric, galben, verde, portocaliu. De asemenea, putem apela cu încredere la pigmenți strălucitori, în culori vibrante, sau chiar paiete, pe care îi putem aplica atât pe pleoape, cât și pe sprâncene sau buze.

Buze îndrăznețe

În 2017, buzele în culori aprinse precum portocaliu, roșu, fucsia sau mov sunt un must have! Revine o tehnică pe care nu credeam că o s-o mai întâlnim- conturul de buze mai închis decât rujulPutem să explorăm dimensiunea artistică și să desenăm conturul buzelor până la mijlocul acestora, în mijloc să aplicăm un ruj mai deschis la culoare, iar apoi să tapotăm cele două nuanțe, creând un efect ombre, aproape de degrade.

Regăsiți mai multe produse în vogă în acest sezon în gama Cupio Make-up PRO ?

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN