Solutia pentru un machiaj de mireasa perfect

Make-up

In aceasta zi speciala a nuntii, toate privirile vor fi atintite asupra ta, iar tu trebuie sa fii mai frumoasa ca niciodata ! Dar, pentru a straluci, ai nevoie de un machiaj perfect!

Lookul perfect este acum la indemana tuturor, el putand fi realizat prin machiajul cu aerograf. Un machiaj de mireasa ideal, va scoate in evidenta trasaturile positive, le va accentua si in acelasi timp va asunde micile imperfectiuni, oferind miresei un look desavarsit, demn de importanta zilei casatoriei.

In ziua nuntii vrei sa te simti foarte bine in pielea ta. Machiajul cu aerograf este extrem de usor, iar tu te vei simti ca si cum nu ai purta deloc machiaj. O zi si o noapte in care vei fi in centrul atentiei, deci vei avea nevoie de un machiaj rezistent! Machiajul trebuie sa fie rezistent la transfer, mai exact, la eventualele lacrimi de „fericire”sau caldura din ziua respectiva. Airbrush makeup este rezistent la apa si va dura pana la 18 ore sau chiar mai mult.

Un machiaj de mireasa superb este machiajul minimalist, care ofera un aspect foarte aproape de cel natural. Insa mici probleme pot aparea cand nici nu te astepti, amenintand sa-ti strice ziua cea mare. Daca organizarea nuntii ti-a consumat energia, urmele oboselii se vor vedea, inevitabil, pe chipul tau. De asemenea, unul dintre efectele secundare ale stresului este aparitia cosurilor. Te intrebi cum sa ascunzi cearcanele, ridurile fine sau cosurile ? Fondul de ten airbrush va netezi pielea din jurul ochilor si ridurile, redand aspectul mat si proaspat pe care ti-l doresti in ziua nuntii tale.
Machiajul cu aerograf are o acoperire foarte mare si vei reusi sa-ti acoperi toate imperfectiunile tenului cu un minim de efort. Corectoarele profesionale Dinair garanteaza un ten perfect, fara pete. Airbrush makeup asigura o acoperire perfecta, reducand imperfectiunile pielii si conferind un look natural si sanatos. Airbrush make-up poate fi utilizat, de asemenea pentru obtinerea unui bronz de invidiat in doar cateva minute sau pentru acoperirea cicatricilor, vanatailor, rozaceei si chiar a tatuajelor.

Cu ajutorul kitului airbrush make-up, vei arata stralucitor, odihnita si plina de viata in aceste momente speciale ale vietii tale !

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN