Rose Quartz şi Serenity – Culorile anului 2016

Inspire Lifestyle

Departe de lumea în continuă mişcare, de nebunia unei zile de muncă, de maşini, de claxoane şi telefoane, există locuri şi culori atât de frumoase, care să ne poată transmite o stare de bine şi pace.

Când Pantone a gândit cele două culori ale anului, acesta a fost şi ideea de bază, de la care a plecat. Pentru prima dată în istorie există două culori ale anului, în loc de una: Rose Quartz (un roz prăfuit) şi Serenity (un albastru pastelat), inspirate din calmul şi frumuseţea naturii.

37e4e30b0ad6e942b4c7964e6a60c2e1Culorile anilor trecuţi au fost deosebit de intense şi extravagante: 2014- Radiant Orchid; 2012- Tangerine Tango. Doar două culori, din cele 16 alese până acum, au fost pastel (în 2003- aqua sky şi în 2000- cerulean).

Deja sunt prezente în jurul nostru, în prezentări de modă, decoraţiuni interioare, machiaje şi produse de îngrijire, feţe de masă sau obiecte ceramice. Culorile plăcute, liniştitoare, au un efect deosebit asupra psihicului uman, amintind de florile de primăvară şi cerul albastru, de fluturii aşezaţi pe o floare pastelată, de un apus perfect într-o seară de primăvară. 😉

Cu drag,

Ana-PredaMake-up Artist şi Trainer

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN