Primul Trainer Internațional Cupio: Adina Feneru

Din comunitate

Din acest an, suntem „mai bogați” cu un Trainer Cupio. 🙂

De data aceasta, părăsim hotarele, însă aducem alături încă o româncă super talentată, stabilită în Italia. Vă prezentăm primul Trainer Internațional Cupio, care ne reprezintă cu mândrie pe meleaguri străine: Adina Feneru.
Am urmărit-o pe Adina de-a lungul timpului. Am fost impresionați de munca și talentul ei, tocmai de aceea credem că locul ei este lângă cei mai buni. 🙂

În spatele fiecăruia se află o poveste, așa că am fost curioși să aflăm cum a ajuns Adina să se stabilească în Italia și de ce domeniul unghiilor.

Ca în multe cazuri, dragostea învinge. 😉 Adina a rămas în Italia datorită actualului iubit care, am aflat noi, este și viitorul soț (Felicităăăăări!!!!). Înainte să plece, se înscrisese, în România, la facultatea de Economie, deși nu-i plăcea, cum ne-a mărturisit chiar ea. Stabilită deja în Italia, a vrut inițial să facă un curs de Makeup (o altă pasiune a ei), însă destinul a dus-o către un curs de estetică. 😀
Dupa 2 ani de estetică, o prietenă a ei a sfătuit-o să facă un curs de unghii artificiale. Și s-a înscris, din curiozitate. Primul ei nail trainer i-a insuflat această pasiune pentru domeniul unghiilor, descoperind o lume în care se regăsea.

După primul ei curs, Adinei i s-a spus că „va deveni un bun tehnician” și… așa a fost. După acel curs s-a înscris și la unele avansate sau la forme extreme. Și nu s-a mai oprit de atunci: „…caut mereu cursuri noi. Îmi place să încerc tehnici noi, iubesc pictura, iubesc tot ceea ce este legat de unghii”.

Au urmat multe alte cursuri, cu traineri cum sunt Krisztina Ujvari, Anita Podba, Oksana Borzenkova, Marianna Sandor, Elena Khmelnitskaya etc. Are la activ în jur de 30 de atestate la diverse cursuri, începând de la cursul bază, forme extreme, unghii slim, pictură bază, One-Stroke, Zhostovo, gel paint, 3D, acuarelă, însă cursurile pe care le adoră sunt cele de pictură (orice fel de pictură, cu gel, acril, acuarelă etc).

Adina, ești o „comoară” pe care vrem să o păstrăm în comunitatea noastră, de aceea îți spunem: Bine ai revenit! 🙂

 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN