Susținem super evenimentul de make-up “Samer Khouzami Masterclass, Make It Real Tour”

Din comunitate

Avem plăcerea de a vă anunța că suntem parteneri și susținem un eveniment foarte important din domeniul make-up-ului: “Samer Khouzami Masterclass – Make It Real Tour” – 5 Mai 2017 – București.

Samer Khouzami este unul dintre cei mai apreciați și respectați make up artiști la nivel mondial, evenimentele sale strîngând mii de participanți în întreaga lume. Mai multe detalii despre cine este și programul său din turul mondial din 2017 găsiți pe site-ul: www.samerkhouzami.com

Vă dăm întâlnire în București vineri, 5 mai, la evenimentul anului în materie de make-up – “Samer Khouzami Masterclass – SK World Tour 2017 – The Finale”.
Samer Khouzami, unul dintre cei mai apreciați make-up artisiti la nivel mondial, revine în România pentru a susține un masterclass de o zi, în cadrul căruia va împărtăși comunității locale ultimele tehnici și trenduri în domeniu. Acest eveniment este o ocazie unică de a simți alături de artist pasiunea sa pentru make-up și este recomandat atât începătorilor în arta machiajului, cât și persoanelor cu experiență, care doresc să-și perfecționeze tehnica de lucru.
La acest eveniment vor fi maxim 90 de locuri disponibile; Primele 60 de persoane înscrise vor participa automat la o tombolă ce are ca premiu un set de 24 de pensule profesionale de lux marca “Samer Khouzami Advanced Set” în valoare de 470$, fericitul câștigător fiind ales prin tragere la sorți în timpul evenimentului.
Tematică evenimentului va fi următoarea:
* Basic contouring and highlighting
* Advanced contouring and highlighting
* Editorial eye makeup look
* Bridal glam

Dacă doriți să aflați mai multe detalii, intrați aici: www.samerkhouzami.com

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN