Oja semipermanenta, un nou trend. Acum si la Cupio.ro

Manichiură Noutăți Manichiură

Oja semipermanenta a devenit in ultima perioada extrem de populara. Este foarte usor de aplicat, dar si foarte usor de indepartat.

Compozitia ojei semipermanente se aseamana cu cea a ojei normale, diferenta dintre ele fiind ca gel lac-ul are o stralucire aparte si o textura mult mai rezistenta.

De asemenea, diferenta dintre aplicarea ojei comune si a celei semipermanente consta in faptul ca cea din urma necesita un procedeu putin mai complex, care include si folosirea unei lampe cu raze UV. Un alt avantaj al gelurilor soak-off de la Cupio este ca acestea pot fi uscate si la lampa LED, ceea ce inseamna ca veti economisi pana la de patru ori mai mult timp pentru aplicarea acestora. Lampile LED le puteti gasi pe https://www.cupio.ro/produse-manichiura/lampi-uv

Care sunt avantajele gel lac-ului?

1. Manichiura semipermanenta se preteaza oricarui tip de unghie, indiferent de marime sau forma, datorita faptului ca poate fi realizata cu orice culoare.

2. Oja semipermanenta isi pastreaza intensitatea si ramane intacta aproximativ 3-4 saptamani, chiar daca gatesti, speli vase sau faci curatenie.

3. Acest tip de oja nu afecteaza sanatatea unghiilor, dimpotriva, este recomandat femeilor care au unghii casante sau exfoliate, deoarece le protejeaza si le intareste.

Nu-i asa ca este grozav sa stai fara stresul ca ti-ar putea sari oja de pe unghii chiar in timp ce te pregatesti pentru o intalnire importanta?

Noile culori de la gel lac-uri le puteti gasi pe site-ul nostru la adresa https://www.cupio.ro/produse-manichiura/gel-lacuri-cupio

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Comentarii (2)

Buna ziua, vreau doar sa va felicit!
Am auzit numai lucruri bune despre cupio.ro si nu m-am inselat. Sunt foarte multumita de produsele comandate, de pret nici nu mai spun, raport calitate/pret nota 10. Cu siguranta voi reveni cu alte comenzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN