Interviu cu Eliza Șerban, membrul echipei de traineri Cupio

Interviu

Începând cu această vară, echipa Cupio este mai bogată cu încă un trainer.

Vă invităm să faceți cunoștință cu Eliza Șerban. Eliza este un tehnician de unghii foarte talentat, care ne-a fermecat prin pasiunea de care dă dovadă atunci când lucrează, nu este de mirare că rezultatul este mereu uimitor, atât pentru clientă cât și pentru noi.

Îi urăm bun venit Elizei, suntem foarte bucuroși că o avem alături și promitem să realizăm multe lucruri frumoase împreună!

Pentru a o cunoaște mai bine, am rugat-o pe Eliza să ne spună câteva lucruri despre ea:

Cupio: Când ai început să lucrezi ca și tehnician de unghii?

Eliza: Am început să lucrez în acest domeniu acum 7 ani. A fost un drum lung, presărat cu multe piedici dar cum deja începuse să îmi placă această meserie, nu m-am lăsat ușor. Am petrecut foarte multă vreme căutând răspunsuri pentru întrebările mele, reușeam uneori să le primesc de la fete care deja excelau în acest job dar cel mai mult m-au ajutat cursurile care mă ridicau văzând cu ochii. Am reușit să cunosc persoane minunate în decursul acestor ani, persoane alături de care am râs și am suferit. Dacă e ceva ce îmi place în acest demeniu, este că poți învața multe lucruri și poți vedea lumea cu alți ochi, ascultând câte o părticică din viața fiecăreia.

Cupio: Ce-ți place să faci în timpul liber?

Eliza: Hobby? Dacă am un hobby, acela este cu siguranță să pictez. Încă de mic copil făceam asta. Îmi aduc aminte cum în clasele III-IV, le făceam temele colegilor mei, la desen.
Cel mai relaxant moment pentru mine, este atunci când pictez noi modele de unghiuțe, ascultând muzică ?
Dacă nu aș mai putea profesa în această meserie, cu siguranță mi-aș dori să pictez tablouri. În momentul de față, acestea ar fi cele două opțiuni pentru mine!

Cupio: Care este cea mai mare satisfacție pe care o ai după ce realizezi o manichiură?

Eliza: Sunt foarte încântată când fetele mele îmi spun „Astăzi fă-mi ce vrei”. Atunci fac, de regulă, culorile și modelele mele preferate.
O mare fericire o mai am atunci când văd reacțiile fetelor când le pictez ceva deosebit pe unghiuțe, precum animăluțe sau cartoon. Ultima oară când am râs foarte mult, a fost când am pictat unicorni. Reacția? Priceless. La final, fata și-a pupat unghiile și vorbea cu ei! Și nu glumesc :))

Cupio: Care sunt planurile tale pe viitor?

Eliza: Îmi doresc să pot deveni un trainer cu adevărat bun, de la care fetele să înțeleagă cu ușurință.
În plan, pentru viitorul apropiat, este să predau cursuri de pictură deoarece este o ramură la care mă pricep și sunt sigură că aș putea să ajut fete care își doresc să învețe măcar minimul de design.
Atâta timp cât o tehnică poate fi explicată și apoi înțeleasă, și cu pictura cred că este la fel. E nevoie doar de exercițiu și dorință.

Cupio: Ce sfaturi le poți da tehnicienelor care sunt la început de drum?

Eliza: Ce aș putea să le recomand tehnicienelor care sunt la început de drum: În primul rând să respecte cu sfințenie procesul de sterilizare a instrumentarului și mesei de lucru. Apoi foarte important este să nu se agreseze zonă cuticulei (fără a urmă un curs în prealabil, despre stilizarea ei) sau placa unghiala. Am văzut tot felul de cazuri unde unghia a fost pilită excesiv și observ că este o problemă des întâlnită. Pila pe unghia nu trebuie apăsată, ci doar ”în trecere”, pentru a mătui superficial unghiuța naturală.
În căutarea unui gel ideal, recomand să testeze câteva geluri cu vâscozitate diferită. Gelurile pot fi vâscoase sau mai lichide, și testându-le, vor observa cu care din ele vor lucra mai bine.
Recomand produse cu adevărat profesionale care le vor ușura munca și multă informare.

Vă pupicesc cu drag!
Eliza Cristina.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN