Idei inedite pentru manichiura de sarbatori

Inspire Manichiură

Sarbatorile de Iarna se apropie cu pasi repezi, iar tu iti doresti un look nou si special. Pentru a arata senzational de sarbatori adapteaza-ti si manichiura acestor evenimente speciale de sfarsit de an!

Cupio ti-a pregatit o multime de oferte pentru sarbatori. Pentru ca tu sa fii in pas cu ultimele tendinte in manichiura, Cupio iti propune o intreaga colectie de produse si accesorii de sezon. Pentru Sarbatorile de Iarna, Cupio iti recomanda lacurile de unghii in nuante de rosu si visiniu. Pentru Craciun poti alege o oja in nuante stralucitoare, sau culori pasionale de burgundi, corai, roz si auriu. Combinatiile de culori precum rosu cu verde, auriu cu verde si verde cu argintiu sunt si ele foarte potrivite pentru evenimentele sarbatorilor de iarna. O astfel de manichiura este spectaculoasa si va fi cu siguranta admirata de toata lumea.

De sarbatori poti indrazni sa porti modele cat mai stralucitoare, de aceea Cupio iti recomanda paiete argintii sau rosii, sclipici auriu sau alb perlat, decoratiuni cu efect de gheata sparta, pietricele argintii si rosii, decor metalic in forma de fundita, etc.
Tot ce trebuie sa faci este sa alegi un model care ti se potriveste si, cu putina indemanare, vei crea niste modele senzationale, inspirate din motivele de sezon. Pentru a fi in pas cu spiritul sarbatorilor de iarna, alege un model tematic pentru unghii : motivul fulgilor de nea, braduti, clopotei, stelute, mos craciun, spiridus, om de zapada. Cupio iti vine in ajutor si iti propune o serie de batonase Fimo pentru Craciun, ideale pentru obtinerea unui efect 3D in manichiura cu gel sau acryl: batonas fimo cadou, batonas fimo spiridus, om de zapada, mos craciun, fulg de nea, clopotei, bradut, etc.

Cea mai simpla metoda si, in acelasi timp de efect, este cea a stickerelor, care pot fi lipite direct pe unghii. Abtibildul full nail este o metoda revolutionara in nail art deoarece poti obtine rezultate profesionale in doar cateva minute. In primul rand impingeti cuticulele, apoi aplicati pe unghii un lac si incepeti sa pozitionati abtibildul de la baza unghiei spre varf si apasati pe toata suprafata unghiilor. La final, aplicati un top coat pentru rezistenta indelungata. In acest sezon, piesa de rezistenta o reprezinta decoratiunile 3D.

De aceea, Cupio iti propune o serie de abtibilde pentru unghii cu efect 3D : dantela de unghii ideala pentru decorarea unghiilor false, pe constructia din gel sau pe unghiile naturale lungi, abtibilde stelute aurii, stelute rosii, negre, roz, etc. Ce parere aveti, ati incerca vreunul dintre aceste modele de manichiura? Sau ce tip de manichiura v-ati gandit sa purtati de sarbatori?

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN