Horoscop Nail Art

Concursuri

Cupio va prezinta un horoscop distractiv care propune cate un model de manichiura pentru fiecare zodie. Caracteristicile generale ale zodiilor provin din descrieri realizate de astrologi, acestea fiind adaptate pentru a corespunde diferitelor stiluri adoptate. Enjoy!

Berbec

Nativele din berbec cuceresc adesea prin atitudine si exuberanta, asa cum sta bine reprezentatelor unei zodii de foc.In materie de stil, ele sunt recunoscute pentru usurinta cu care se adapteaza noilor tendinte. Sunt in permanenta la curent cu tot ce apare nou in domeniu si stralucesc indiferent de ocazie, gratie inventivitatii si spiritului jucaus. In 2013, unghiile in nuante metalice sunt o mare atractie pentru fetele nascute in zodia berbec, acestea fiind perfecte pentru a atrage atentia celor din jur dar si pentru a sublinia latura de veritabila «fashionista » a purtatoarei.

 

 

Taur

Recunoscute in mod deosebit pentru incapatanarea si ambitia lor, cele nascute in zodia taurului isi poarta feminitatea cu mare mandrie. Se pun in valoare cu usurinta adoptand culori sigure si modele deja testate de alte reprezentante ale sexului frumos. Pentru ca nicio culoare nu este mai feminina decat rozul in nuante delicate, le recomandam o manichiura cu care nu pot da gres dar care le vor scoate in evidenta cu eleganta datorita portiunii de sclipici auriu plasat in mod neasteptat la baza unghiei.

 

 

Gemeni

Conform astrologilor, se pare ca nativii din gemeni sunt inzestrati cu o inteligenta peste medie, care le face mintea sa circule cu o viteza de invidiat. Astfel, cele nascute sub acest semn zodiacal sunt persoane active si curioase ce cauta in permanenta noi provocari si oportunitati. Acest aspect influenteaza si alegerile estetice, ele fiind capabile sa treaca de la un stil la altul in timp record. Din acest motiv, manichiura aleasa pentru ele nu trebuie sa fie in niciun caz plictisitoare, si trebuie sa fie suficient de usor de adaptat starii de spirit schimbatoare. Folosirea culorilor in contrast si ornamentelor discrete ar putea fi solutia pentru a combate monotonia de care se tem.

 

 

Rac

Racii sunt fara doar si poate sensibilii zodiacului, iar o persoana sensibila nu poate sa fie altfel decat indragostita de frumos si natura. In pofida delicatetii evidente, femeile rac au o doza remarcabila de curaj cu care isi surprind adesea anturajul. Plecand de la stilul adoptat, ele pot fi sufletul petrecerii sau invitatul discret. Manichiura potrivita pentru minunatele native din rac trebuie sa corespunda fiecareia dintre fatetele personalitatii lor. Tocmai de aceea, sobrietatea negrului si delicatetea florilor aplicate pe fiecare unghie vor fi pe placul lor si le vor pune in valoare cu siguranta.

 

 

Leu

Leoaicele sunt recunoscute pentru personalitatea lor puternica, acestea fiind decise sa nu piarda nicio ocazie de a se impune. Beneficiaza de suficienta incredere in sine incat sa indrazneasca mai mult decat celelalte semne zodiacale in materie de stil, si sunt adesea considerate extravagante de cei din jur. In materie de manichiura, suntem obisnuite sa vedem leoaicele cu unghii lungi, in culori aprinse si cu modele deosebite. Recomandarea noastra este sa arate tuturor ca sunt mandre de temperamentul lor de feline printr-o manichiura tematica.

 

 

Fecioara

In toate descrierile facute de astrologi, fecioarele sunt caracterizate ca fiind conservatoare si perfectioniste. Acest lucru nu le impiedica sa fie bune prietene si mame exceptionale. In ceea ce priveste stilul adoptat in viata de zi cu zi sau la evenimente, ele raman atrase de tendintele clasice cu care nu pot da gres. In manichiura, acestor alegeri le corespunde mult iubitul french, care castiga in unanimitate concursul de popularitate printre femei. Chiar daca este o alegere clasica, le recomandam fecioarelor sa incerce sa condimenteze manichiura french cu o pictura discreta si chiar cu un ornament nail art daca isi doresc sa iasa mai mult in evidenta.

 

 

Balanta

Este greu sa propui un singur model de manichiura indeciselor balante, recunoscute pentru alegerile facute cu tact. Pentru ca sunt diplomate si discrete, pentru ca poseda mult bun gust si le plac lucrurile pretioase si pentru ca tin foarte mult la imaginea pe care o redau in societate, le recomandam o manichiura un pic mai extravaganta decat ce sunt obisnuite sa etaleze in mod normal. Ele pot pastra o paleta de culori sobre cu care se pot juca insa in mod creativ pentru a construi iluzii optice si modele interesante, care sa le ajute sa puna in valoare o latura interesanta a personalitatii lor.

 

 

Scorpion

In opinia astrologilor, este greu de egalat pasiunea scorpionului, semn zodiacal recunoscut pentru felul in care se daruieste pentru a-si cuceri obiectivele. Autoritare si in acelasi timp senzuale, femeile nascute in aceasta perioada sunt excelenti leaderi si nu ezita sa dea tonul atat in domeniul profesional cat si in materie de stil, in cadrul anturajului lor. Pentru focoasele femei din zodia scorpion, unghiile rosii sunt o buna modalitate de a-si afirma inca o data puterea de dominare, mai ales cand acestea sunt imbogatite printr-un artificiu discret (sclipici sau ornamente).

 

 

Sagetator

Mereu binedispuse si puse pe sotii, sagetatoarele au un optimism molipsitor si o pofta de viata nebuna. Acest lucru se vede si in stilul adoptat, care de multe ori este colorat si plin de surprize. Astrologii spun despre sagetatoare ca sunt un pic visatoare, daca nu chiar cu capul in nori, si tocmai de aceea o manichiura care sa ne trimita cu gandul la magie prin sclipiciul colorat aplicat pe unghiile vopsite in nuante inchise, ar fi sigur pe placul nativelor din aceasta zodie.

 

 

 

 Capricorn

Femeile nascute in zodia capricorn sunt pe bun drept considerate cochete in ciuda seriozitatii aparente. Intelepciunea si perseverenta lor le ajut sa se abata foarte rar de la drumul ales. Ele sunt adesea admirate in anturajul lor pentru cultura generala bogata dar si pentru usurinta cu care sunt imbracate si aranjate mereu corespunzator pentru diferitele ocazii. In materie de manchiura, le recomandam sa incerce un stil mai sofisticat, tocmai pentru a nu risca sa devina adeptele unui stil monoton planificat mecanic. Un pic de sidef va scoate in evidenta sclipirea interioara a femeilor nascute sub semnul capricornului.

 

 

Varsator

Varsatorul este cel mai spontan si mai original semn zodiacal, ne spun astrologii. Nu par sa se insele daca stam sa ne gandim la prietenii nostri nascuti in aceasta zodie, lucru valabil in special pentru femeile varsator. Sunt inimoase si creative si tot timpul gata de distractie. Atrase de ultimele tendinte, ele adopta un stil modern care li se potriveste minunat. Aceasta manichiura in nuante pastel se va adapta usor numeroaselor tinute pe care le schimba in timp record, aratand absolut impecabil.

 

 

Pesti

Zodia care inchide horoscopul corespunde unor oameni idealisti si plin de imaginatie. Femeile pesti cuceresc prin devotament si umanitate dar si prin spiritul lor creativ. Le admiram pentru stilul vestimentar, pentru felul in care asorteaza culorile si pentru usurinta cu care reusesc sa iasa in prim plan fara artificii extravagante. Pentru ca sunt sensibile si delicate, le recomandam o manichiura plina de feminitate care sa combine in mod creativ ornamente discrete cu pictura pe unghii.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN