Descoperă principalele tendințe în manichiură pentru primăvara anului 2017

Manichiură

Anul 2017 este un an permisiv în ceea ce privește manichiura, trendurile propuse de către designeri fiind potrivite pentru toată lumea. Propunerile specialiștilor pentru acest an vizează atât manichiura clasică, în culori neutre, potrivită pentru orice situație, cât și manichiura nonconformistă, încurajând creativitatea prin culori puternice, elemente grafice sau minimaliste, stilul ombre sau metalic.

Ce culori purtăm în primăvara anului 2017?

Ne apropiem cu pași grăbiți de perioada caldă a anului.
Institutul Pantone, cel care dă tonul în aceastădirecție, a decis că primăvara 2017 este cel mai prielnic moment de redescoperire a naturii. Iată câteva exemple de culori, care fac furori în 2017:

Galbenul Primrose, un galben vibrant, intens și luminos, prezent atât în colecția de geluri Cupio: Gel Color Cupio Yellow, Gel Color Cupio Sunshine, Gel de pictura Yellow, Gel color 4D Lemon, cât și în colecția de oje semipermanente Cupio: Gel lac Cupio Mango Juice, Gel lac Cupio Sunflower.
Albastru Niagara ne duce cu gândul la culoarea clasică a denimului, este o culoare prietenoasă, care se potrivește în orice moment al zilei. În această categorie intră oja semipermanenta Navy Blue, Gel lac Cupio Spring, Gel de pictură Cupio Denim.
Roșu Flame, o nuanță intensă de roșu cu tentă de oranj, este o culoare ideală pentru a-ți scoate în evidență manichiura. Un exemplu din gama de oje permanente este Gel Lac Cupio La Napoletana.
Rozul pal sau rozul pudrat, una dintre cele două culori în vogă ale anului trecut, continuă să ne încânte privirea și în anul 2017. Vă recomandăm Gelul lac Rose Quartz și Gelul lac Souffle.
Verdele Kale este o nuanță închisă de verde, menită să ne trezească dorința de a experimenta, de a ne reinventa, de exemplu Gel Lac Cupio Khaki.
Tendința majoră în această primăvară este Verdele Greenery. O nuanță proaspătă de verde, care ne amintește de frumusețea naturii. Îl puteți regăsi sub denumirea de Gel color Cupio Greenery.

În ceea ce privește forma unghiilor, specialiștii ne recomandă să optăm pentru unghiile stiletto, unghiile ușor rotunjite sau ovale, cele pătrate par să aparțină de domeniul trecutului.
Sper ca aceste informații să vă fie de ajutor în realizarea manichiurii perfecte, în 2017.
Vă așteptăm să reveniți pe blog pentru ultimele noutăți! 😉

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN