Cupio blush, bronzer and foundation review by Andreea Șerban, beauty & fashion blogger

Make-up

Andreea Șerban, beauty & fashion blogger, a testat câteva dintre produsele profesionale din gama Cupio Make-up PRO. Este vorba despre Fondul de ten Cupio MKP Matte Finish , fardul de obraz Cupio MKP Apricot Mist și bronzer-ul Cupio MKP Cocoa Bronze. Intră pe blogul Andreei și află impresia pe care i-au lăsat-o produsele Cupio și care este produsul ei preferat. ???

Fond de ten Cupio MKP Matte Finish

” Textura fondului de ten este una specială, e cremos, iar acoperirea lui aș spune că este medie. Este un fond de ten care arată foarte bine în fotografii, eu l-am folosit la câteva ședinte foto și chiar arată bine pe cameră.”

Andreea Șerban

Bronzer Cupio MKP Cocoa Bronze

„Ce îmi place mult este faptul că produsul este pigmentat, dar se estompează foarte ușor pe ten, fară dificultate și fară urme. Toate nuanțele lor sunt calde și cred că se potrivesc  foarte bine cuiva cu un ten de nuanță medie, dar datorită formulei și pigmentației pot fi purtate si de cineva cu tenul mai deschis cum sunt și eu. Textura e foarte placută și se aplică uniform. „

Andreea Șerban

Fard de obraz Cupio MKP Apricot Mist

„Produsul meu preferat dintre toate este fardul de obraz în nuanța Apricot Mist. E o nuanță foarte frumoasă de piersică, dar nu numai nuanța este cea care mi-a plăcut, ci și textura și rezistența produsului. Este un blush mat, fără irizații și fără sclipici, destul de pigmentat, dar nu exagerat și se aplică foarte ușor și uniform pe ten. Rezistă intreaga zi, și au o selecție foarte frumoasă de nuanțe, eu știu sigur că mai vreau vreo două.”

Andreea Serban

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN