Cum scapam de astenia de primavara?

Lifestyle Live

Odata cu venirea primaverii, multe dintre noi se simt mai sensibile decat de obicei si chiar mai slabite. Senzatia ca nimic nu merge asa cum trebuie si disconfortul generalizat ne afecteaza in mod direct organismul si ne macina de cele mai multe ori fara sa putem avea o explicatie rationala. Starea aceasta proasta are si un nume: astenie de primavara iar noi, femeile, reprezentam 75% dintre cei afectati. Astenia este in general cauzata de lipsa de vitamine si minerale in corp ca urmare a regimului alimentar adoptat de-a lungul sezonului rece. Specialistii in nutritie va recomanda sa combateti astenia cu ajutorul celor mai sanatoase alimente de sezon, dintre care se pare ca urzica ar fi cea mai indicata. Noi nu suntem specialisti in nutritie insa suntem specialisti in frumusete si ingrijire personala, si credem ca am gasit cel mai bun remediu.

Pasul 1

Carenta de vitamine si minerale afecteaza corpul in mod real. Cel mai mult au de suferit pielea, parul si unghiile. De aceea, este important sa hidratam corpul cat mai bine atat cu lotiune si unt de corp cat si cu masti naturiste potrivite pentru fiecare tip de ten. In ceea ce priveste unghiile, inainte de a aplica oja sau gelul UV, va recomandam sa dati mai multa atentie ingrijirii unghiilor. In acest sens, o intreaga gama de tratamente va sta la dispozitie pe site-ul nostru: intaritor de unghii, tratament de unghii clasic sau tratament cu calciu.

astenie-de-primavara-2

Pasul 2

Cateodata e suficienta o schimbare de look sau achizitionarea unei noi perechi de pantofi pentru a ne binedispune cand trecem printr-o pasa proasta. Sfatul nostru nu este sa devalizati bugetul personal prin cumparaturi neprevazute ci pur si simplu sa acordati mai mult timp ingrijirii personale. Indrazniti mai mult, incercati mai multe. Ati fost dintotdeauna curioase sa testati manichiura cu caviar sau sa completati machiajul de seara cu niste gene false indraznete? O puteti face acum. Singura expresie de sezon mai cunoscuta decat „astenia de primavara” este „curatenia de primavara”. Ce-ar fi sa faceti, deci, ordine in prioritati astfel incat dorintele voastre sa fie pe primul loc? O femeie ingrijita este o femeie frumoasa, si o femeie frumoasa este o femeie care se simte bine in pielea ei. Am avut grija sa includem in gama noastra de produse tot ce aveti nevoie pentru a arata si a va simti minunat, nu trebuie decat sa va alegeti cosmeticele preferate si sa treceti la treaba.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN