Cum sa alegi si sa aplici rujul care ti se potriveste

Make-up Tips & Tricks Make-Up

Daca iti doresti sa adopti cele mai noi tendinte in materie de nuante de buze pentru sezonul rece, nu este necesar sa citesti fel de fel de reviste de moda sau sa copiezi look-ul divelor de la Hollywood.
Cel mai indicat este sa iti dai seama ce nuanta de ruj ti se potriveste cel mai bine si sa urmezi cateva directii si sugestii de aplicare date de make-up artisti.

In acest sezon, poti sa incerci rujurile mate, in culori puternice. Clasicul ruj rosu revine din nou in forta. Un ruj rosu in nuanta potrivita iti va transforma intregul look si iti va da un farmec aparte.


Poti obtine o nuanta de ruj potrivita tenului tau cu ajutorul rujurilor  oferite de Cupio. Poti alege un ruj supermat sau un luciu de buze Supershine, in functie de preferintele tale, destinatia machiajului sau efectul dorit. Aplicarea rujului depinde de produsul ales, dar in principiu exista doua modalitati : cu un contur perfect, in cazul rujurilor mate si rezistente, sau simpla aplicare a unui gloss. In cazul in care iti doresti sa realizezi un contur perfect al buzelor tale, trebuie sa urmezi cateva reguli. Invata cum sa aplici corect rujul, pentru un efect de durata:

• Aplica un balsam de buze, pentru ca atunci cand ajungi la aplicarea rujului, buzele sa fie hidratate.
• Alege un fond de ten lichid, cu o textura luminoasa, care sa puna in evidenta rujul mat si distribuie-l inclusiv pe buze !
• Contureaza buzele cu un creion in aceeasi nuanta cu cea a rujului. Acopera toata suprafata buzelor cu un creion, fara a depasi conturul.
• Daca depasesti conturul buzelor, poti retusa cu un betisor de urechi.
• Realizeaza un contur discret in exteriorul buzelor cu un corector intr-o nuanta putin mai deschisa decat cea a fondului de ten, pentru a da volum buzelor si a impiedica intinderea rujului. Pentru precizie, este bine sa aplici rujul cu o pensula speciala. La final, poti aplica un strat foarte fin de pudra pulbere pentru rezistenta.

Si nu uita : daca folosesti un ruj de culoare inchisa, restul machiajului trebuie sa fie minimal !

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN