Cum sa alegi machiajul potrivit de sarbatori

Inspire Make-up

De Sarbatori trebuie sa arati exceptional, fie ca mergi la petrecerea de Craciun organizata de firma la care lucrezi, fie ca iti petreci sarbatorile in familie sau mergi la un party in club. Cupio te ajuta sa-ti gasesti un look potrivit pentru orice fel de petrecere. In functie de stilul care ti se potriveste si de evenimentul la care participi, poti sa adopti un machiaj indraznet sau un machiaj natural.

Pentru un party in club, un machiajul mai intens al ochilor este ideal. Poti opta pentru machiajul Smokey Eyes pentru un look seducator de ochi de felina. Pentru petrecerile in familie este indicat sa realizezi un machiaj nude, in culori calde. Vei avea nevoie de un fond de ten fluid cu efect satinat, pentru a obtine un ten perfect, ca de portelan. Anul acesta se poarta fardurile in nuante pastelate. Fardurile de pleope propuse de Cupio te vor cuceri prin nuantele senzationale, textura lejera si matasoasa si o rezistenta pana la 24 de ore. In plus, fardurile oferite de Cupio nu se intind, nu sunt afectate de conditiile de umezeala si nu provoca alergii persoanelor cu pielea sensibila.

Pentru machiajul nude, poti folosi un fard sidefat mov sau roz si putin rimel pentru alungire. Buzele vor fi colorate intr-o nuanta neutra de roz deschis sau piersica pentru un look proaspat si delicat. Pentru un machiaj senzational de Craciun, alege nuante de auriu, argintiu, rosu, visiniu, pe care le poti combina pentru un efect glamour.
Pentru un Craciun pasional poti incerca un machiaj bazat numai pe nuante de rosu : de la rosu deschis, pana la visiniu. Atunci cand te machiezi de sarbatori, genele false sunt detaliul perfect pentru a-ti completa machiajul si a da o nota seducatoare. In aceasta iarna sunt in trend machiajele nude, in nuante pastelate, dar si cele dramatice, celebrul smokey eyes si rujul rosu.
Pentru ca vine Revelionul, machiajul preferat este cel glamourous. Alege un fard de pleoape auriu si un eyeliner negru, un blush sidefat si un gloss nude !

Cupio nu te lasa la greu si iti propune toate produsele de care ai nevoie pentru realizarea machiajului care ti se potriveste : kituri de machiaj pentru ochi, tusuri, creioane de ochi, pudre pentru ten si pensulele necesare pentru aplicarea machiajului. Tu ce tip de machiaj alegi pentru sarbatorile de iarna ?

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN