Cum a fost la cursul „Ideal French” din Suceava

Din comunitate

Trainerul nostru din Suceava, Cristina Popescu, a susținut cursul „Ideal French” în perioada 10-11 februarie. Mai jos puteți vedea cum a decurs activitatea de la curs.

Au fost 3 cursante începătoare, care nu au mai lucrat cu geluri până acum. Cele trei fete, au fost foarte silitoare și foarte receptive, au înțeles și au aplicat cunoștințele teoretice și practice primite în cele 2 zile de curs cu multă sârguință și ambiție.

Cursantele noastre au fost următoarele:

1.Andreea Pintilei ( Botosani)

2.Andreea Velehorschi ( Gura Humor)

 3.Georgiana Gheata ( Gura Humor)

S-au predat: noțiuni de teorie, igienă/sterilizare, arhitectura unghiilor naturale și tehnice, forme de salon uzuale ( pătrat și migdală), tehnica french-ului de interior și exterior din gel, modalități de alegere corectă a materialelor de lucru, tehnici corecte de pensulare pentru ușurarea muncii și evitarea risipirii inutile a materialului ( gel), tehnica de pilire conform cu fiecare tip de formă, utilizarea ojelor semipermanente pe unghii naturale sau pe unghii tehnice cu gel, etc.

Trainerul, Cristina Popescu  invită cu mult drag pe noile doritoare interesate de acest curs să se înscrie la viitoarele ei programări și le asigură că se ocupă riguros de fiecare dintre ele în parte astfel încât meseria pe care și-au ales-o să le aducă bucuria și satisfacția unei alegeri inspirate!

Le dorim mult succes celor 3 participante și suntem siguri că o să le vedem lucrările în viitorul cât mai apropiat ?

 

 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN