Cum alegem ornamentele de nail art?

Manichiură

În ultimul timp, au apărut tot mai multe ornamente de unghii care să înfrumuseţeze manichiura şi să îţi scoată în evidenţă personalitatea. Atunci când optezi pentru anumite ornamente, este recomandat să ţii cont de dimensiunea şi forma unghiilor dar si de evenimentul la care urmează să participi, atunci când este cazul. Nu îţi putem spune care sunt ornamentele Cupio perfecte pentru tine, însă îţi putem da câteva recomandări, iar tu alegi ceea ce ţi se potriveşte.

Unghii scurte

Să recunoaştem, puţine dintre noi sunt înzestrate cu unghii naturale lungi. De cele mai multe ori, ne străduim să le lăsăm să crească, facem eforturi să nu le rupem şi chiar apelam la unghii false pentru a obţine o manichiură perfectă. Exista bineînţeles şi alte artificii care pot contribui la înfrumuseţarea unghiilor scurte. Culorile aprinse şi modelele vesele sunt adesea folosite în acest scop, însă de ce nu ai profita şi de varietatea de ornamente ce îţi stau la dispoziţie ? Dacă obişnuieşti să fii în pas cu ultimele tendinţe din orice domeniu şi eşti admirată pentru accesoriile chic purtate cu mândrie, caviarul şi chiar catifeaua pot da culoare şi volum unghiilor, chiar şi atunci când acestea sunt relativ scurte. Pentru cele mai îndrăzneţe dintre, blanita pentru unghii poate fi de asemenea un ornament cât se poate de interesant.

nail-art-unghii-scurte2

Unghii lungi/unghii false
Ce poate fi mai frumos pentru o femeie decât să aibă nişte unghii lungi şi îngrijite ? Acestea îi permit norocoasei posesoare să se joace cu toate stilurile de manichiură pe care le doreşte, folosind o întreagă paletă de culori şi modele estetice. În ceea ce priveşte ornamentele, pentru a fi în pas cu tendinţele actuale în nail art, îţi recomandăm atât penele cât şi frunzele de unghii. Ele îţi vor oferi o manichiură în nuanţe variate care să iasă în evidenţă prin inventivitate şi distincţie. Pentru cele dintre voi care sunt adeptele unei manichiuri mai conservatoare, un simplu ornament metalic în forma dorită, poate decora inelarul şi astfel îţi poate scoate în evidenţă feminitatea şi eleganţa.

nail-art-unghii-lungi

Indiferent de ornamentele alese, trebuie să te asiguri că acestea corespund eventualului eveniment la care urmează să participi. Sfatul nostru este să iei în considerare ornamentele metalice şi chiar penele, pentru evenimente formale, şi să laşi caviarul, catifeaua, blăniţa şi frunzele pentru evenimente informale.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN