Cocul tău perfect

Inspire

De câte ori ţi s-a întâmplat ca părul să nu îţi stea asa cum ţi-ai dori? Şi de câte ori s-a întâmplat ca atunci când ai părul aranjat, să îţi alegi şi o ţinută ce te face să te simţi bine în pielea ta, iar atitudinea ta să fie una încrezătoare?

Deşi se spune că „haina nu îl face pe om”, ţinuta, coafura, manichiura şi machiajul ne ajută să ne simţim frumoase, feminine şi să avem mai multă încredere în noi, pentru că, până la urmă, frumuseţea este şi o atitudine.

Office, clasic, chic, dezordonat…cocul este un mod ideal de a ne aranja părul pentru diverse ocazii sau pur şi simplu pentru birou, întâlniri oficiale sau cu prietenii.

Întorcându-ne în timp, cocul este cunoscut încă din Grecia antică, atunci când era purtat atât de femei, cât şi de către bărbaţi (lucru care se întâmplă de altfel şi în 2015 :)), reprezentând un semn al bunăstării, datorită accesoriilor preţioase ce-l însoţeau. În China antică era purtat de către femeile căsătorite iar în epoca a victoriană era considerat o coafură de bază, fiind alegerea femeilor mai în vârstă.

blogcoc

În zilele noastre, mai avem unele avantaje, în afara faptului că putem îndrazni să ne facem un coc, indiferent de vârstă sau statut social. 😉

Dacă visăm la un coc perfect, însă nu-l putem realiza exact aşa cum îl dorim, putem opta pentru cocurile artificiale, ce au totuşi un aspect apropiat celui natural şi sunt foarte uşor de ataşat (peste părul strâns în coadă, se prind cu ajutorul agrafelor de păr).

Alege cocul potrivit culorii tale de păr, în diverse forme, în funcţie de zi/ eveniment:

  • Fii fashion cu noul coc fashion, disponibile în culorile negru, blond şi ciocolatiu;
  • Pentru o coafură chic, alege cocul chic, în culorile ciocolatiu, roşcat, blond şi negru;
  • Bucură-te de un look sofisticat cu un coc împletit, în culorile blond, negru, ciocolatiu şi roşcat;
  • Pentru un look clasic, poţi opta pentru noul coc clasic, în culorile roşcat, negru şi ciocolatiu.
Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN