Cei mai buni make-up artişti aleg CupioLash® ;)

Make-up

Genele şi adezivii CupioLash® cuceresc din ce în ce mai mulţi make-up artişti. 😉

Pentru că am vrut să aflăm părerea clienţilor noştri, am adresat câteva întrebări mai multor make-up artişti consacraţi.

Astfel, i-am întrebat ce apreciază la produsele din gama CupioLash®, cum se diferenţiază de altele de pe piaţă, cât rezistă genele false şi ce pot să ne spună despre adezivii CupioLash®.

Mai jos găseşti şi răspunsurile lor.

 

1475902_688679067817513_1751887450_n

Ovidiu Perţa:

„Genele CupioLash se diferenţiază de celelalte de pe piaţă prin calitate, diversitate şi preţurile accesibile.

Adezivul CupioLash® este preferatul meu, nr.1 în kitul meu de make-up.”

 

Monica Felicia:

10928913_10153567840019251_6271010991019883101_o

Genele CupioLash® oferă un aspect foarte natural. Sunt de calitate superioară şi au preţuri foarte accesibile. Se
aplică uşor, chiar şi de către persoanele mai puţin experimentate. Cu îngrijirea potrivită, pot fi purtate până la 4-6 săptămâni. Gama este de altfel una foarte cuprinzătoare, cu modele de gene false pentru cerinţele tuturor. Cât despre adezivul CupioLash®, acesta este foarte uşor de folosit. Cel negru, este mult mai intens decât alţi adezivi de pe piaţă, ceea ce ajută la o mai bună definire a pleoapei mobile.

Oxana Novacovici:

Genele de la Cupio au un aspect foarte natural, se dezlipesc foarte uşor din cutie, putându-se folosi toată cutia, fără11350615_10153409193746591_3284884272651252476_n pierderi. Am testat şi alte branduri şi se rupeau multe dintre mănunchiuri, când le scoteam din cutie, sau firul genular era prea gros, nenatural ca aspect. Cel mai mult apreciez la genele Cupio® aspectul lor extrem de natural şi rezistenţa. Personal, nu sunt adepta purtării genelor cu săptămânile şi le recomand clientelor să se demachieze după eveniment. Unele însă, s-au demachiat atent, pe lângă gene, şi au venit la alt machiaj, peste trei săptămâni, cu genele practic intacte. În ceea ce priveşte adezivul, este pe lista favoriţilor mei, deoarece este rezistent, economic şi uşor de folosit. Cel negru mă ajută la obţinerea şi completarea liniei de tuş. Îl folosesc mult la genele smocuri. Pentru genele bandă folosesc adezivul transparent.

Ana Preda:

Genele Cupio® şi-au câştigat locul pe piaţa genelor, încă de la apariţie.ana preda Firul de păr al smocurilor şi extensiile din păr natural oferă un raport calitate-preţ imbatabil. Cel mai mult îmi plac genele individuale, în primul rând pentru că sunt făcute din păr natural, iar în al doilea rând pentru că se potrivesc la majoritatea persoanelor. De asemenea, ador extensiile de gene, iar genele Accent N 325 pot fi folosite şi pentru uz personal. Genele CupioLash® sunt rezistente şi pot fi purtate timp îndelungat (depinde şi de câtă grijă are cea care le poartă). Cât despre adezivi, ador adezivul negru. Are o rezistenţă deosebită şi se usucă negru mat. E delicat şi pentru persoanele alergice, potrivit şi pentru ochii sensibili. Se demachiază foarte uşor.

Marius Lupu:

marius lupu

Calitatea diferenţiază, în primul rând, genele Cupio, de altele, de pe piaţă. Din punctul meu de vedere, sunt top-ul în materie de gene. Mai sunt şi alte aspecte pentru care am ales această gamă: diversitatea mare la genele bandă, calitatea firului de păr şi raportul calitate-preţ. În cazul în care clienta are grijă la modul cum se demachiază, genele pot rezista mai multe zile, fără a se deteriora. Ce părere am despre adezivul CupioLash? Adezivul negru este preferatul meu! Nu încarcă, nu irită! Îl recomand cu cea mai mare încredere.

 

 

anca molnarAnca Molnar:

Ce diferenţiază genele CupioLash® de altele de pe piaţă? Calitatea şi preţul foarte bun. Apreciez la genele false din aceasta gamă: naturaleţea, faptul că sunt curbate şi rezistenţa. Personal, pot spune despre adezivul CupioLash® că este cel mai bun şi cel mai rezistent.

 

 

 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN