Ce spune manichiura despre tine la interviul de angajare?

Live Manichiură

Inca de mici ni s-a spus ca manichiura unei femei face parte din imaginea pe care aceasta o proiecteaza in societate. Si atunci cand intr-un timp foarte scurt trebuie sa faci o foarte buna impresie, manichiura aleasa este unul dintre detaliile care te definesc. Nu uita, cand participi la un interviu, interlocutorul tau se va agata de orice aspect pentru a reusi sa te descifreze. Ce mesaj ii transmiti prin manichiura aleasa ?

Manichiura French

unghii frenchEste alegerea cea mai la indemana pentru majoritatea evenimentelor importante din viata unei femei. Astfel, cand participi la un interviu de angajare avand aceasta manichiura, ai cele mai mari sanse sa fii in acord cu job-ul pentru care ai aplicat. Un french corect realizat va spune despre tine “Imi doresc sa fac o impresie buna. Sunt o persoana responsabila, de incredere si sunt constienta de avantajele feminitatii mele”.  Vei crea de asemenea imaginea cuiva care va aduce prospetime in echipa si care asteapta sa ii fie rasplatite meritele atunci cand isi da silinta.

 

Unghii rosii

Geluri UV CupioIndiferent de dimensiunea lor, unghiile rosii nu pot trece in niciun caz neobservate. Sunt o declaratie de putere si sarm din partea oricarei femei. Chiar si asa, alegerea lor in mod frecvent de catre reprezentantele sexului frumos, a facut ca mesajul transmis sa fie mai temperat. La un interviu, unghiile rosii iti vor face urmatorul portret: „Am o personalitate puternica si imi place sa imi spun punctul de vedere atunci cand trebuie. Sunt ambitioasa si tintesc intotdeauna tot mai sus”. O astfel de manichiura este deci recomandata femeilor cu atitudine, care au lucruri de spus si o experienta pe masura. Important este sa echilibrezi mesajul cu un simt al diplomatiei bine dezvoltat.

Unghii negre

Geluri UV CupioCandva populare numai printre fanele (si chiar fanii) rock-ului, unghiile negre au urcat astazi in topul preferintelor feminine. Chiar daca vorbim in general de tinere (recunoasteti, nici voi nu va puteti imagina mamele cu unghii negre), limita de varsta urca peste 30 de ani. Aceasta manichiura este adoptata nu numai de femei nonconformiste ci si de cele care lucreaza in Design si chiar in Cercetare universitara. Ce spun despre tine unghiile negre la un interviu? „Sunt foarte sigura de calitatile mele. Ma bucur de tineretea mea, sunt o fire curioasa si ma intereseaza ultimele tendinte din orice domeniu. Sunt inventiva dar capricioasa si am nevoie de autonomie mai mult decat de lucru in echipa”. Nu este deci o manichiura pe care sa o alegi pentru un interviu intr-o institutie publica sau un post in comert pentru ca aceasta risca sa inspire neincredere.

Unghii colorate

Geluri UV/Gel lacuri CupioCele mai curajoase dintre voi se vor duce la un interviu de angajare cu unghii colorate. Exceptand culorile conventionale (roz natural, bej discret), manichiurile in nuante aprinse, atipice, sunt greu de integrat intr-un mediu formal unde are loc o intalnire profesionala. Ele spun despre tine „Sunt originala si creativa dar usor imatura si caut un job unde colegii sunt prietenosi si atmosfera distinsa. Am nevoie de ghidare din partea superiorilor si caut noi provocari zi de zi”. Daca te-ai decis sa aplici la un job intr-o agentie de publicitate, unde se pune accent pe creativitate, poti opta cu incredere pentru o astfel de manichiura.

 

Mult succes tuturor celor care au interviuri programate in curand!

*Manichiurile din articol au fost realizate de Flavianna Anches exclusiv cu geluri UV si produse de manichiura de la Cupio pe care le gasiti AICI.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN