Body luxuries – noile produse de ingrijire a corpului de la Cupio

Inspire

Este inutil sa reamintim cat de important este locul ocupat de produsele de ingrijire corporala in ritualul de infrumusetare practicat zilnic. Toate adoram un gel de dus care sa ne lase corpul catifelat si o lotiune de corp care sa ne inveleasca pielea intr-un parfum delicat. Sa recunoastem! Nu suntem in largul nostru atunci cand avem pielea uscata si sensibila.

Tocmai pentru a raspunde nevoilor de hidratare si frumusete, noile produse de la Cupio au o textura bogata si contin ingrediente esentiale precum Aloe Vera si Vitamina E. Disponibile in 5 arome diferite, ele promit sa devina de neinlocuit inca de la prima utilizare.

Sapunul lichid antibacterian este de preferat sapunului obisnuit datorita ingredientelor destinate curatarii (eliminarea germenilor, bacteriilor si celulelor moarte) dar si hidratarii (contine vitamina B5). Nu va mai trebui sa iti faci grija ca spalatul pe maini iti va usca pielea.

Gelurile de dus va vor cuceri prin spuma luxurianta si parfumurile seducatoare. Pielea ta va fi rasfatata de o textura catifelata ce o  va mangaia cu tandrete. Nimic nu este mai fermecator decat o femeie cu piele catifelata ce lasa in urma ei un miros delicat si extrem de placut.

Lotiunea si untul de corp nu vor face sa completeze senzatia de piele fina si parfumata. Ele iti vor oferi hidratarea intensa de care aveai nevoie. Formula inovatoare non-grasa permite asimilarea rapida a cremei, fara batai de cap suplimentare.

 

O piele ingrijita este un semn de sanatate si vitalitate. Ofera-ti un moment de rasfat si de relaxare zilnic cu ajutorul noilor produse de ingrijire corporala de la Cupio. De la zahar si vanilie pana la arome misterioase si fructate, toate au fost create pentru a-ti hrani si proteja pielea in cel mai placut mod cu putinta.

Ingrijire de lux la preturi accesibile >>> https://www.cupio.ro/ingrijire-corp

 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN