Bianca Drăgușanu, Ambasadoare Cupio

Din comunitate

Începând din această iarnă, suntem bucuroși să o avem alături pe Bianca Drăgușanu, în calitate de Ambasadoare Cupio.  🙂

La prima vedere, ai în față o femeie înaltă, hotărâtă și foarte frumoasă, lucru care te poate intimida puțin sau poate duce la diverse prejudecăți și etichete. Însă, odată ce o cunoști, Bianca este neașteptat de modestă, deschisă, inteligentă și amuzantă. Am petrecut o zi împreună, la ședința foto și timpul a trecut zburând. Am râs și am povestit ca între fete. Și atunci ne-am bucurat și mai mult că am ales-o să ne fie alături în următorul an.

Împreună cu Bianca, susținem frumusețea și libertatea de a fi așa cum ne dorim cu adevărat. Credem că fiecare femeie își dorește să fie cea mai bună variantă a sa, chiar dacă vorbim de aspectul fizic, psihic sau emoțional.
Sunt multe studii făcute să demonstreze că frumusețea fizică influențează diect dezvoltarea profesională și personală. Cred că am simțit-o și pe pielea noastră. Atunci când ne machiem, ne îmbrăcăm cu ținute care ne pun în valoare și suntem mulțumite de felul cum arătăm, stima noastră de sine crește. Avem mai multă încredere în noi și reușim mai ușor să facem ceea ce ne propunem.

pt-blog-cupio„Întotdeauna am crezut că o femeie poate realiza orice își propune, dacă are cu adevărat încredere în ea. Nu trebuie să ne lăsăm influențate de nimeni atunci când în joc este visul nostru. Cred, de asemenea, că felul cum arătăm și suntem percepute de către ceilalti ne influențează evoluția. De aceea, mă bucur să fiu Ambasadorul unui brand cum este Cupio. Credem împreună în puterea frumuseții și susținem femeile să fie exact așa cum își doresc. Fie că suntem mame, soții, prietene, iubite, ne dorim să arătăm bine și să ne simțim atrăgătoare și admirate. Folosesc deja produse, genele Undressed Diva sunt preferatele mele și recomand cu încredere Cupio…”, ne-a spus Bianca.

Prin produse de calitate, le oferim femeilor posibilitatea de a-și pune în evidență calitățile și de a fi atrăgătoare și feminine. Știm toate, un pic de makeup face minuni uneori. 🙂
În următorul an, pregătim mai multe proiecte, împreună cu Bianca Drăgușanu.

Rămâi alături de noi! 😉

 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN