Aşa DA, aşa NU

Manichiură

 

Lipsa perfecţionării tehnicienilor stilişti-protezişti poate dăuna grav aspectului unghiilor.

O să luăm un exemplu concret: unghii de salon lucrate de către o persoană care nu cunoştea, evident, tehnica corectă de întreţinere a unghiilor false.

Aşa arăta manichiura clientei ce a venit la trainerul nostru, Cristina Popescu:

unnamed

După cum se vede cu ochiul liber, clienta avea vârfuri libere încovoiate, margini nefinisate şi inegale, precum şi suprafeţe inegale.

„Fiecare formă specifică de unghie necesită o construcţie corect efectuată, precum şi întreţineri corespunzătoare…” ne spune Cristina.

Cum a „reparat” trainerul nostru situaţia?

A modificat forma iniţială prin întreţinere în gel, cu ridicarea paralelei superioare şi sculptarea la interior cu freza electrică.

Simplu, nu? 🙂

Rezultatul? O manichiură frumoasă şi îngrijită, dar mai ales realizată corect, ce a înlocuit cu succes vechea lucrare.

unnamed (1)

Respectă-ţi clientele, realizând corect manichiurile şi surprindeţi-le întotdeauna cu manichiuri inspirate, ce le completează cu succes personalitatea sau devin un accesoriu de preţ la evenimente speciale.

Cu ajutorul trainerilor noştri vei putea să înveţi toate tehnicile de lucru, precum şi diverse tipuri de nail-art, de la modele simple la unele complexe.

Formează-te şi dezvoltă-te profesional la seminariile şi cursurile Cupio.

În curând vei putea să te înscrii la noi cursuri de perfecţionare. Urmăreşte pagina de cursuri în ţară şi ai grijă ca fiecare manichiură pe care o realizezi să fie „AŞA DA”! 😉

Spor la lucru şi inspiraţie!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN