Andreea Bălan, fan Cupio ;)

Interviu

Pe Andreea Bălan o ştim cu toţii. Talentată şi ambiţioasă, s-a lansat în televiziune încă din 1994, iar mai târziu, trupa „Andre”, a cărei membră a fost, a făcut furori în rândul tinerilor. Alegând drumul unei cariere solo, succesul a continuat să o însoţească, scoţând peste 5 albume şi 20 de videoclipuri. Cel mai nou hit al Andreei, ce răsună la radio, în topurile româneşti, este „Uită-mă”. Cu siguranţă, noi nu o vom uita prea curând, şi suntem foarte mândri că ni s-a alăturat. 😉

Mereu surprinzătoare, Andreea este una dintre clientele noastre fidele şi ne-a impresionat plăcut atunci când ne-a povestit cum a reuşit să înveţe să-şi facă singură manichiura şi să fie la curent cu ce e nou. Pentru început, i-am pus câteva întrebări, la care ne-a răspuns deschisă şi zâmbitoare.

C: Ce te-a determinat să alegi produsele Cupio? 😀

Andreea B.: Am ales produsele Cupio cu mult înainte să existe o colaborare, de ani de zile îmi fac singură unghiile acasă. Acum câţiva ani eram foarte atentă la doamnele care îmi făceau unghiile la salon şi am învăţat cum se face. Am căutat pe Google geluri şi unghii false şi dintre toate rezultatele, site-ul Cupio m-a convins. Am comandat tot ce îmi trebuia. Şi de cinci ani îmi fac singură unghiile acasă. Am ales produsele Cupio pentru că sunt foarte bune, sunt profesionale dar pentru uz casnic, în acelaşi timp.

7C: Ţinând cont de programul tău foarte încărcat, cum reuşeşti să ai întotdeauna o manichiură impecabilă?

Andreea B.: O dată la două săptămâni îmi fac manichiura acasă. Îmi umplu unghiile cu gel, fac modele noi. Şi dacă o faci bine, rezistă două săptămâni şi se păstrează impecabil. Şi da, şi eu mai fac treburi casnice cu ele şi tot se păstrează. 😉

C: Se spune că manichiura este ca o carte de vizită. Cât de importantă este pentru tine?

Andreea B.: În showbiz, muzică, televiziune, pe scenă, la evenimente, imaginea contează foarte mult. Talentul este cel care m-a pus unde sunt, însă imaginea mea e foarte importantă. Şi asta include unghiile. De fiecare dată când întâlnesc pe cineva, dau mâna cu persoana respectivă şi contează foarte mult cât de îngrijită eşti, cât de mult te respecţi pe tine şi cred că am şi o datorie faţă de publicul meu, vreau să le arăt că poţi fi frumoasă, atât pe dinăuntru, cât şi pe dinafară.. şi totul vine de la sine, mai departe. Însă manichiura şi unghiile sunt la fel de importante precum părul sau machiajul.

C: Manichiura ţi-o alegi în funcţie de ocazie? Am văzut că uneori ţi-o asortezi cu nuanţa părului...

Andreea B.: Mai nou îmi asortez manichiura cu părul albastru. Înainte le făceam bej pentru că mergea la orice şi pentru că eram blondă şi se potrivea. Sau le făceam roşii câteodată. Aş recomanda culori nude pentru că e elegant şi nu se demodează. Însă dacă vrei să fii şi mai cool şi să îndrăzneşti să ieşi în evidenţă, încearcă albastru sau o culoare puternică în degrade-uri mai soft.

C: Şi ultima întrebare (momentan :)) este despre această experienţă nouă, în care ai devenit imaginea produselor cărora le eşti fidelă de câţiva ani. Cum te simţi în calitate de Ambasador CupioGels?

Andreea B.: Mă bucur să fiu ambasadorul unui brand şi al unor produse în care chiar cred şi le folosesc de ani buni. Simt că mi se potriveşte şi că asocierea dintre mine şi Cupio este una credibilă, sunt fidelă produselor de mulţi ani… Iar prin tutorialele video şi foto pe care le-am pregătit, veţi vedea pas cu pas cum să aveţi manichiura care este în trend în toamna-iarnă. Fanii mei îşi doresc foarte tare să afle cum îmi fac părul, cum mă machiez, cum îmi fac unghiile, iar campania Cupio răspunde acestor nevoi.

Cam atât, pentru moment… 😉

Bine ai venit în comunitatea noastră, Andreea!

Urmăreşte tutorialul video cu realizarea unei manichiuri în ton cu nuanţele părului Andreei Bălan sau step by step-ul de pe blogul Cupio.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN